Please click

Please click
Is there a hidden meaning behind 'TWY'?

Monday, December 30, 2013

Segmen Aktifkan Azam Baru Tahun 2014

KLIK BANNER UNTUK JOIN

Sempena menyambut kedatangan tahun baru, segmen khas ni dibuat untuk penyenaraian azam baru anda tahun 2014 ini. Moga dengan adanya azam baru, segala apa yang dirancangkan, tercapai matlamat. Teringin jugak nak tahu azam baru anda semua. So, jom kita meriahkan segmen ni.

HADIAH:
2 pemenang akan menerima hadiah novel

Senarai azam baru sempena tahun 2014:

  • Belajar memasak dengan lebih bersungguh-sungguh
  • Mendalami lagi ilmu agama, insyaAllah
  • Jaga diri. Boleh?

TAMAT: 31 JANUARI 2014

Giveaway Peserta Bertuah


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:


Pemenang akan menerima sehelai blouse gojes menawan ni. Mungkinkah anda pemenang bertuah tersebut. Jengjengjeng… Jom! Sama-sama kita raikan GA simple ni.


TAMAT: 31 DISEMBER 2013

Saturday, December 21, 2013

December Giveaway by Fatin Diana



Klik banner untuk join.

Senarai hadiah :
Cash RM50 x 1, AuraWhite 400,000mg x 1, Jersey x 7, Peplum blouse x 3, Tshirt I ❤ Medan x 1, 2 keping shiseido mask x 2, Tote Bag Authentic Mango worth RM80 x 1, Jumpsuit x 1, Cardigan x 1, Felt brooch x 3, Bawal glitter x 2 + bracelet x 1, Header + Doodle x 2, dan voucher discount 10% untuk semua peserta.

December Giveaway ditaja oleh Fatin Diana, Abang Ensem, Red Delima, House of WNS, Nadratul Syazwana, Mai's Beauty House, Nur Cimi, Fariqan Afina, Jasple Boutique dan Nur Shahira.

1. RM50
2. Aura White

Tamat 27 Disember 2013, 10 Malam.

Sunday, October 27, 2013

Giveaway Jom Menang


KLIK BANNER UNTUK JOIN

HADIAH:
i) 1 set perfume bernilai RM120.00
ii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iii) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Cellphone Jewellery Sticker
iv) Ankle bracelet + Shawl + Wallet + CD Pocket + Keychain

Hadiah ditaja oleh Loveperfume & Yumida


TAMAT: 9 NOVEMBER 2013

Monday, October 7, 2013

Mini Giveaway By Wada

assalamualaikum semua :)


Mini Giveaway By Wada
Bermula pada 1 Oktober 2013 - 7 Oktober 2013
sila klik banner untuk join :)

*tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu*
*untung sabut timbul, untung batu tenggelam*

1st Giveaway by Miss Fluffy

f

 Senarai Hadiah:
  • 1 x Set Wangian Mini Pack Scarf Perfume bernilai RM37
  • 1 x Pallazo Pant
  • 2 x Pashmina
  • 1 x Set Pencuci Muka & Mask Daiso Japan
  • 3 x 5 keping Shiseido Mask setiap seorang
  • 2 x Topup RM5 setiap seorang

Thursday, September 26, 2013

Give Away Oh September GA by Safiena & Friends

Kak Safiena's giveaway is on the line again! Well sebenarnya tak cukup masa pun nak online but anyway curi juga masa sebab dah lama tak join.





Tiga perkataan to describe myself (based on what my family & friends been saying);

Unpredictable,
Introvert, 
Kak Ros dalam cerita Upin Ipin.


Dan suka doodles made by Syuthekitteh. Sebab nampak comel.

Thursday, August 1, 2013

Contest Hari Raya oleh Santaikata




Semasa Hari Raya saya buat - buat sibuk ke hulu hilir dari dapur ke ruang tamu tolong nenek hidang lemang rendang, tuangkan air untuk tetamu. Mana tau kot la ada mak cik pak cik dok berkenan nak buat menantu ke eh tak tak. Mana tau kot nanti ada yang berkenan nak bagi duit raya extra.


Wednesday, July 24, 2013

Segmen Kad Raya by DiyanaHani




 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAH JOIN 



Simple Segmen Saya Nak Kad Raya


MINI GA RAMADHAN by DEDEQ


alhamdulillah .. sejak jadi peniaga on9 ni . rezeki melimpah-limpah .. syukur alhamdulillah .. hehe ..

jadi .. dedeq nak ambil kesempatan ni nak buat MINI GA RAMADHAN .. harap sambutan memuaskan .. al-maklumla . dedeq tak femes . hehe .. uhuk sedih .. kihkih ..

Syarat-syarat wajib

1) Buat entry yang bertajuk MINI GA RAMADHAN by DEDEQ

2) Copypaste coding entry MINI GA kat bawah dan paste kan ke ruangan html post


CODINGENTRY

3) LIKE page NAMIE mini SHOP

4) KLIK iklan ni (loading sampai habis)
5) Follow blog dedeq


Hadiah

1) Jubah lace diamond untuk TOP REFERRAL x 1



2) Tudung bawal untuk orang PERTAMA join x 1



3) Brooch untuk orang TERAKHIR join x 1



4) Kad raya limited by dedeq untuk yang BERTUAH x 15


Tarikh mula 18/7 - 26/7/13 (11.59 malam)


Saturday, July 13, 2013

Mini Giveaway Doodle Kad Raya



✿ Apakah menu wajib untuk berbuka?
Nasi. Orang melayu bohh, makan la nasi. Ewah semacam mempromosi aje. Nasi putih, nasi kerabu, nasi dagang, nasi minyak, nasi tomato. Asalkan halal, makan saja la labuuuu.


Lepastu pulak! Ha mesti ada sayur campur! Lepastu lagi! Ada ulam - ulaman! Air panas; air teh. Air sejuk; sirap / bandung. Mmm.


✿ Ramadhan yang paling bermakna bagi anda.
Ramadhan paaaaaling bermakna, setakat ni macam tak ada lagi :( Selama ni puasa sekadar puasa semata - mata. Zikrullah selawat semua ada la tapi kekadang tu macam tak menjiwai langsung. Moga Ramadhan ini yang bermakna....


Tapi, Ramadhan yang paling diingati waktu waktu kat kampung. Bangun pagi, tolong siapkan makanan sahur. Tengah hari, wan (nenek) dah kerah anak cucu buat itu ini. Petang masak sesama. Berbuka, bentang tikar atas lantai, baca doa sama sama dan makannnn.

Lucky Giveaway by Jaja



Thursday, July 4, 2013

23th Birthday Giveaway By DedeQ

Selang setahun bertambah lagi ya umur kita.
Everyone gets excited celebrating their birthday...


Deq oiii! 
Happy Birthday naaa! 
Semoga peningkatan iman seiring dengan peningkatan umur. Jangan jadi graf songsang pulak. 
Kita ni tak ada la ucapan best best tapi jaga diri selalu tau. 
Jaga hati. Jaga iman. Jaga semua.



Tuesday, July 2, 2013

Sunday, June 23, 2013

Segmen My Favorite Song Everrrr! - Miss Fifi


klik banner kalau nak join..

Hadiah:
  • topup rm3 x3
  • template blogger x3
  • novel e-book English pilihan x2



Jiwa tak lara mana la. Tapi bila dengar lagu Hurt nyanyian Christina Aguilera, rasa ouch sungguh la la weh! Nah baca bait lirik ni............





Seems like it was yesterday when I saw your face
You told me how proud you were but I walked away
If only I knew what I know today

I would hold you in my arms
I would take the pain away
Thank you for all you've done
Forgive all your mistakes
There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I want to call you but I know you won't be there

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself by hurting you
Some days I feel broke inside but I won't admit
Sometimes I just want to hide 'cause it's you I miss

You know it's so hard to say goodbye when it comes to this

Would you tell me I was wrong?
Would you help me understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?
There's nothing I wouldn't do
To have just one more chance
To look into your eyes and see you looking back

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself
If I had just one more day, I would tell you how much that
I've missed you since you've been away

Oh, it's dangerous
It's so out of line to try to turn back time

I'm sorry for blaming you for everything I just couldn't do
And I've hurt myself

By hurting you

Mid Year Giveaway by Fatin Diana


Assalamualaikum.


klik banner untuk join