Please click

Please click
Is there a hidden meaning behind 'TWY'?

Wednesday, July 24, 2013

Segmen Kad Raya by DiyanaHani




 

 Segmen Kad Raya by DiyanaHani berlangsung selama seminggu iaitu bermula pada 20/7/2013 sehingga 27/7/2013.Segmen ini  diadakan untuk memberi penghargaan kepada penyokong-penyokong blog ini bersempena dengan hari raya aidilfitri yang akan tiba tidak lama lagi. 


KLIK BANNER DAH JOIN 



Simple Segmen Saya Nak Kad Raya


MINI GA RAMADHAN by DEDEQ


alhamdulillah .. sejak jadi peniaga on9 ni . rezeki melimpah-limpah .. syukur alhamdulillah .. hehe ..

jadi .. dedeq nak ambil kesempatan ni nak buat MINI GA RAMADHAN .. harap sambutan memuaskan .. al-maklumla . dedeq tak femes . hehe .. uhuk sedih .. kihkih ..

Syarat-syarat wajib

1) Buat entry yang bertajuk MINI GA RAMADHAN by DEDEQ

2) Copypaste coding entry MINI GA kat bawah dan paste kan ke ruangan html post


CODINGENTRY

3) LIKE page NAMIE mini SHOP

4) KLIK iklan ni (loading sampai habis)
5) Follow blog dedeq


Hadiah

1) Jubah lace diamond untuk TOP REFERRAL x 1



2) Tudung bawal untuk orang PERTAMA join x 1



3) Brooch untuk orang TERAKHIR join x 1



4) Kad raya limited by dedeq untuk yang BERTUAH x 15


Tarikh mula 18/7 - 26/7/13 (11.59 malam)


Saturday, July 13, 2013

Mini Giveaway Doodle Kad Raya



✿ Apakah menu wajib untuk berbuka?
Nasi. Orang melayu bohh, makan la nasi. Ewah semacam mempromosi aje. Nasi putih, nasi kerabu, nasi dagang, nasi minyak, nasi tomato. Asalkan halal, makan saja la labuuuu.


Lepastu pulak! Ha mesti ada sayur campur! Lepastu lagi! Ada ulam - ulaman! Air panas; air teh. Air sejuk; sirap / bandung. Mmm.


✿ Ramadhan yang paling bermakna bagi anda.
Ramadhan paaaaaling bermakna, setakat ni macam tak ada lagi :( Selama ni puasa sekadar puasa semata - mata. Zikrullah selawat semua ada la tapi kekadang tu macam tak menjiwai langsung. Moga Ramadhan ini yang bermakna....


Tapi, Ramadhan yang paling diingati waktu waktu kat kampung. Bangun pagi, tolong siapkan makanan sahur. Tengah hari, wan (nenek) dah kerah anak cucu buat itu ini. Petang masak sesama. Berbuka, bentang tikar atas lantai, baca doa sama sama dan makannnn.

Lucky Giveaway by Jaja



Thursday, July 4, 2013

23th Birthday Giveaway By DedeQ

Selang setahun bertambah lagi ya umur kita.
Everyone gets excited celebrating their birthday...


Deq oiii! 
Happy Birthday naaa! 
Semoga peningkatan iman seiring dengan peningkatan umur. Jangan jadi graf songsang pulak. 
Kita ni tak ada la ucapan best best tapi jaga diri selalu tau. 
Jaga hati. Jaga iman. Jaga semua.



Tuesday, July 2, 2013